Dopper: de meest voorkomende drinkfles die je tegenwoordig tegenkomt. Vooral onder studenten en mensen die veel onderweg zijn maar toch aan hun gezondheid en het milieu denken biedt deze puur Nederlandse uitvinding uitkomst. Nu kan het zo zijn dat jij als ondernemer met deze trend mee wilt gaan en je zelf ook een Dopper wilt laten maken, compleet met je eigen naam, logo en/of campagneslogan. Dit kan ook, als je deze bestelt via Prikkels BV. Hier kun je makkelijk zelf je eigen Dopper met naam laten maken, die je dan binnen korte tijd opgestuurd krijgt. Ideaal als relatiegeschenk en voor het vergroten van je naamsbekendheid.

Enorme keuze die past bij je onderneming

Bij Prikkels BV zijn er veel verschillende Doppers met naam beschikbaar. Elk van deze flessen is een originele Dopper, zodat je niet in hoeft te leveren op de kwaliteit. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren, waaronder limoengroen, felroze of standaard wit. Afhankelijk van wat het beste bij jouw onderneming past. Je kunt zelf bepalen hoe je de naam op je Dopper laat zetten. Met of zonder kleur, alleen tekst of ook een logo en ook meerdere teksten tegelijk zijn mogelijk. Het is zelfs mogelijk om teksten rondom de dop te plaatsen in plaats van aan slechts één kant. Voor alle mogelijkheden kun je het beste een offerte opvragen bij Prikkels BV wat de mogelijkheden zijn. Zo weet je meteen wat de mogelijkheden zijn en hoeveel dit je gaat kosten.

De Dopper met naam is een echt Nederlands product die milieuvriendelijk geproduceerd is en tevens milieuvriendelijk gebruikt kan worden. Zo is men niet alleen goed gehydrateerd, maar ook maatschappelijk verantwoord bezig. Zorg voor je eigen Dopper met naam die ook echt bij je onderneming past door deze bij Prikkels BV te laten bedrukken, volledig naar eigen wens.