Sauna korting

Met korting een wellness behandeling zoals sauna korting of een andere heerlijke verwenbehandeling? Bij Thermen Nijmegen kan dit. Thermen Nijmegen is een wellness resort te Limburg, de prachtige omgeving in het zuiden van Nederland. Hier komt iedereen tot rust en vind je ongekende ontspanning.

Opgietingen

Voordelig uit met de sauna korting

Thermen Nijmegen heeft voor iedere wens wel een aanbieding of kortingsmogelijkheid. Naast de standaard arrangementen, zijn er vele aanbiedingen. Op de website kun je meer lezen, maar er is bijvoorbeeld het boeken arrangement waarbij deelnemers wordt gevraagd een boek in te leveren als aanvulling op de bibliotheek in het resort zodat andere gasten hiervan kunnen genieten. Het boeken arrangement kost €64,95 voor twee.

Aanbieding om weer in balans te komen

Alle arrangementen en assortimenten bij de Thermen zijn natuurlijk gebaseerd op volledige ontspanning en ontstressen, maar met het Re-Balanced arrangement kom je weer helemaal in balans. Dit arrangement zorgt niet alleen voor balans, maar heeft ook een prijsje die in balans is. Dit arrangement kost slechts €62,95 per persoon en €118,- voor twee. Deze behandeling biedt toegang tot alle sauna en bad mogelijkheden voor een hele dag en je wordt onder andere welkom gewenst een drankje en een lekkernij.

Massage

Nog meer arrangementen?

Ook biedt Thermen Nijmegen een arrangement genaamd “Duizend en een Nacht”. Dit arrangement kost slechts €57,50 per persoon of €99,- voor twee en hiermee ontvang je een uitgebreide Arabisch getinte behandeling met vele extra’s. Ook krijg je een gratis Hammam-crème als de behandeling is afgelopen. Tenslotte is er ook het All-inclusive arrangement. Met dit arrangement komt je niks tekort en kun je van alle sauna- en bad mogelijkheden gebruik maken voor een scherpe prijs.

Voor geweldige arrangementen en aanbiedingen op ontspanning en wellness gebied, ga je vandaag nog naar Thermen Nijmegen. Boek meteen online of via de telefoon.