Belastingadvies

Als zelfstandig ondernemer moet ik natuurlijk jaarlijks mijn belastingaangifte doen en daarnaast moet ik nog een aantal andere dingen op belastinggebied zelf regelen. Ik vind het hele belastingstelsel maar ingewikkeld, dus daarom heb ik om belastingadvies Arnhem gevraagd! Den Hartog & Hoogveld doen er alles aan om mijn belastingaangiften zo makkelijk mogelijk te maken, zodat ik meer tijd overhoud voor mijn eigen bedrijf.

Belastingadvies Arnhem

Heel behulpzaam en goed advies

Ik ben erg blij dat ik nu hulp krijg wanneer het op belastingen aankomt, want ik heb het echt enorm druk met ondernemen, dus wil ik eigenlijk niet onnodig veel tijd kwijt zijn aan dingen die ik veel te ingewikkeld vind. Dankzij belastingadvies Arnhem heb ik onder andere een handige online tool gevonden om mijn boekhouding te regelen en bij vragen kan ik de telefoon pakken of een mailtje sturen. Ik word altijd snel en vriendelijk te woord gestaan en ik merk echt dat ze steeds met me meedenken. Geen belastingvraag is hun te gek! Ik krijg altijd goed advies en duidelijk antwoord op al mijn vragen en ik weet nu bijvoorbeeld ook met welke belastingen ik rekening moet houden als ik een eigen zaak op mijn naam heb staan. Ik voelde me soms wel een beetje dom wanneer het om belastingen aankomt, maar door Den Hartog & Hoogveld ben ik nu ook meer gaan snappen hoe het zit met je pensioen als je zelfstandig ondernemer bent.

Belastingadvies

Beste beslissing ooit

Belastingadvies Arnhem krijgen is wat mij betreft een van de beste beslissingen die ik heb gemaakt voor mijn bedrijf. Ben jij ook zelfstandig ondernemer en kun je net zoals ik ook wel wat hulp gebruiken bij de belastingaangiften? Neem dan snel contact op met Den Hartog & Hoogveld om een kopje koffie te drinken en kom erachter wat ze voor je kunnen betekenen!