Gebruikte kantoormeubelen

Voor het bedrijf heb ik gebruikte kantoormeubelen besteld bij Mauron en ik ben erg tevreden over de kwaliteit en de service! Vanwege het beperkte budget konden we als bedrijf namelijk niet al te dure meubelen aanschaffen, maar ik ben blij dat het me toch gelukt is om mooie meubelen te scoren binnen het afgesproken budget. Ik ben echt fan van tweedehands kantoormeubelen, want ik vind dat je niet alles altijd nieuw hoeft te kopen. Het is dus heel duurzaam om ook eens naar tweedehands meubelen te kijken als je een kantoor moet inrichten en bij Mauron ben je dan echt aan het goede adres!

Gebruikte kantoormeubelen

Goede kwaliteit

Ik ben met name erg tevreden over de goede kwaliteit van de gebruikte kantoormeubelen. Ik heb bureaus, ladeblokken, archiefkasten, roldeurkasten en vergadertafels besteld en deze zien er allemaal nog prima uit! Ook hebben we een aantal stoelen laten herstofferen en hier zit gewoon vijf jaar garantie op, dus dit geeft ook al veel vertrouwen dat de kwaliteit goed is. Ondanks dat de meubelen dus niet gloednieuw zijn, merk je wel dat ze nog zeker jarenlang mee zullen gaan. Mauron verkoopt namelijk Ahrend, Haworth en Grahl en dit zijn betrouwbare merken wanneer het op kantoormeubelen aankomt.

Gebruikte kantoormeubelen
Jong gebruikt en tweedehands kantoormeubilair en kantoormeubelen voor goedkope prijzen. Wij zijn gespecialiseerd in Ahrend.

Mooie collectie

Ik heb me goed laten adviseren door Mauron over welke meubelen ik het beste kon aanschaffen voor het kantoor. Ze hebben namelijk heel veel meubelen uit voorraad leverbaar en wisten precies welke meubelen goed bij elkaar zouden passen om van ons kantoor een mooi geheel te maken. Alle meubelen zijn dus op elkaar afgestemd en het resultaat is een supergezellig kantoor. Ben jij ook nog op zoek naar gebruikte kantoormeubelen van mooie kwaliteit? Maak dan snel een vrijblijvende afspraak met Mauron voor persoonlijk advies en een rondleiding door hun uitgebreide collectie aan tweedehands kantoormeubelen!