Brandwerende coating aanbrengen krijgt steeds meer aandacht. Dit komt door de veiligheid. Het wordt ook veel gebruikt in constructies. De staalconstructie kan tot wel 120 minuten beschermd worden door de brandwerende coating.

Brandwerende verf

Brandwerende coating in je constructie kan van levensbelang zijn. Als je gebouw ooit in brand staat kan de constructie het langer volhouden om recht te staan. Heb je dit niet dan is het instortingsgevaar veel groter. Om de veiligheid ook te vergroten kan je ook opschuimende verf aanbrengen. Dit kan ook veel meer veiligheid bieden voor een wat langere tijd.

Velen waren je al voor

Vele die bezig waren met een constructie hebben er ook voor gekomen om brandwerende coating aan te brengen. Dit hebben ze besloten uit veiligheid. Het is erg belangrijk dat een gebouw veilig te betreden is en als er iets is dat er altijd een uitweg is. Zelf heb ik wel is verhalen gehoord dat men tijdens de constructie er niet voor gekozen hadden om brandwerende coating aan te brengen door hogere kosten. Maar dit is daarna de verkeerde kant op gegaan, waarna ze erg veel spijt hadden.

Meer weten?

Je kan altijd even rondkijken op de website voor meer informatie, een mailtje sturen of telefonisch contact opnemen.