Als je van veelzijdig werk houdt dan is de opleiding Management Assistent bij Fabius Opleidingen echt iets voor jou. Een management assistent ondersteunt het management van de organisatie met administratieve taken. De invulling van deze functie verschilt per bedrijf en organisatie, maar heeft wel een aantal overlappende taken. Zo houd je als management assistent de agenda bij, plan je afspraken en vergaderingen, bereid je deze vergaderingen voor, ontvang je bezoekers en neem je de telefoon aan, organiseer je bijeenkomsten en regel je facilitaire taken. Als management assistent heb je een onmisbare taak door veel werk van je leidinggevenden uit handen te nemen. Als je een aanpakker bent, die goed kan improviseren en houdt van het oplossen van problemen dan is de opleiding Management Assistent voor jou een goede keuze. 

Deskundige docenten en de juiste motivatie

Om de opleiding Management Assistent te kunnen volgen, is de opleiding Administratief Medewerker van Fabius Opleidingen nodig. Daarom bestaat de opleiding uit twee onderdelen en volg je naast de vervolgopleiding Management Assistent ook de opleiding Administratief Medewerker. In totaal volg je beide opleidingen in 13 maanden en volg je uiteindelijk 45 lessen van 3 uur per les. Bij de vervolgopleiding Management Assistent leer je onder andere organisatie en planning, zakelijk Nederlands, waaronder spelling, stijl en juiste correspondentie en zakelijk Engels waarbij je de basiskennis leert en de zakelijke gesprekken en correspondentie. Op die manier word je door de deskundige docenten van Fabius Opleidingen op de juiste manier opgeleid en zorgen zij er samen met jouw motivatie ervoor dat je in 13 maanden twee diploma’s in handen hebt. 

Slaag ook voor de opleiding Management Assistent

Het slagingspercentage ligt voor deze opleiding op 90 procent. Dit komt doordat Fabius Opleidingen werkt met deskundige docenten en kleine klassen, waardoor je veel individuele aandacht krijgt. Daarnaast hebben de deelnemers vaak een goede motivatie, waardoor het volgen van de opleiding een stuk makkelijker gaat. Gemiddeld hebben deelnemers aan deze opleiding nog een dagdeel per week aan huiswerk te besteden naast de drie uur durende les. Per week ben je dus weinig tijd kwijt om een mooi resultaat te kunnen halen. Namelijk in 13 maanden tijd slagen voor de opleiding Management Assistent.