Kan jij niet zonder een agenda en ben je op zoek naar een goede planner voor het aankomende jaar? Misschien heb je een planner nodig voor je werk of moet je naar school of begin je aan je studie en kan je een overzichtelijke agenda heel goed gebruiken. Moleskine heeft prachtige klassieke, stijlvolle agenda’s die jou moeiteloos door je planning laten bladeren.

Van dit populaire merk vind je volop werk-en schoolagenda’s. Je hebt de keuze uit een dag planner en week planner. Je kan kiezen voor een agenda met twaalf maanden tot een agenda met achttien maanden en ook nog eens in verschillende formaten. Welke voorkeur je ook hebt, Moleskine heeft het in het assortiment.

Wist je dat het Moleskine Notebook een rijke geschiedenis heeft? In het verleden gebruikten enkele grote schrijvers deze boekjes al. De handig notebooks werden overal mee naar toe genomen. Op het moment dat men inspiratie had konden zij direct hun ideeën kwijt in dit veelzijdige boekje. Wellicht zijn de beroemde teksten en schilderijen mede door Moleskine ontstaan.

Welke Moleskine heb jij in gedachten?

Het kiezen van een goede agenda kan soms wel lastig zijn. Er zijn verschillende soorten en ook liggen de prijzen ver uiteen. Wie niet bekend is met Moleskine snapt misschien niet waarom je meer dan twintig euro zou uitgeven aan een boekje met dagen erin. We kunnen je vertellen dat dit boekje het dubbel en dwars waard is. Als je een agenda zoekt die jou echt overzicht geeft dan moet je beslist voor een agenda van Moleskine kiezen. 

Je kan deze agenda’s kopen met een dag en een week planning. Heb je liever een heel vel papier per dag omdat je erg veel afspraken hebt dan kan je daarvoor kiezen. Vind je het fijner om een week overzicht te hebben en zien wat je nog allemaal te doen hebt, dan kies je voor een weekplanner. 

Agenda en notebook

Je kan de plan agenda helemaal aanpassen aan jouw voorkeuren. Je hebt ook een weekagenda met een notitieblad aan de rechterzijde. Het is dus eigenlijk een agenda en notebook ineen. Superhandig als je houdt van “to do lijstjes” en als je graag dingen opschrijft. Aantekeningen maken was nog nooit zo handig direct in je agenda. 
Voor degene die liever een apart Moleskine notitieboek kopen omdat ze veel aantekeningen moeten maken, die is er ook. Ook dit boekje is mooi en stijlvol om te zien en je kan hem in diverse maten kopen. Voor de tekenaars onder ons is er ook een mooi aquarel schetsboek te koop. Het papier is prachtig en het nodigt je uit om prachtige tekeningen te maken. Door de stevige kaft zijn jouw tekeningen goed beschermt en kan je ze lang bewaren.