Oorbellen voor mannen

In het verleden werd er al te vaak gezegd dat mannen geen oorbellen mochten dragen, dat dit voor homo’s was. Vandaag de dag wordt er gelukkig toleranter omgegaan hiermee en mogen mannen ook uitkomen voor hun smaak in mode, zonder hiervoor homo te zijn of verwijfd.Dit betekent dat er de dag vandaag ook oorbellen voor mannen bestaan. Hieronder kan je daarover meer lezen.

Welke soorten oorbellen voor mannen bestaan er?

Er bestaat de dag van vandaag al een enorm aanbod van oorbellen voor mannen. Zo heb je stud oorbellen, plugs, zilveren oorbellen, gouden oorbellen… Vandaag de dag bestaan er zelfs al magnetische oorbellen voor mannen. Hierbij moet je als man zelfs geen gaatjes in je oren laten schieten! Dit is ideaal voor mensen die bijvoorbeeld schrik hebben voor de naald bij het schieten van een gaatje in de oren. Zoals je merkt is er al een enorm aanbod voor oorbellen voor mannen.

Wanneer je dus goed rondkijkt, vind je vast wel iets wat je mooi vindt.

Oorbellen voor mannen

Waar kan je oorbellen voor mannen aankopen en hoeveel kosten deze?

Zowel in winkels als online kan je de dag van vandaag oorbellen voor mannen aankopen. In winkels zoals Twice As Nice en Six kan je meer en meer oorbellen terugvinden die voor mannen zijn. Online is het aanbod natuurlijk nog groter. Websites zoals www.trendhim.be, www.my-jewellery.com, www.its-beautiful.nl, ik ben sieraden, Bol.com enzovoort. Hoeveel deze kosten, zijn natuurlijk sterk afhankelijk van welke oorbellen je kiest en waar je deze koopt. Zo kosten echte gouden oorbellen veel meer dan gewone metalen oorbellen. Gouden oorbellen kunnen al vlug enkele honderden euro’s kosten. Koop je metalen oorbellen, dan kan je deze makkelijk aankopen voor minder dan 15 euro. Wil je liever wat de middenweg hierin vinden, dan kan je kiezen voor zilveren oorbellen. Deze kosten minder dan echte gouden oorbellen voor mannen, maar kosten iets meer dan metalen oorbellen. Zo kan je bijvoorbeeld bij Lucardi juwelier.be zilveren oorbellen voor mannen kopen voor 24,99 euro.

De prijs die je betaalt voor de oorbellen voor mannen is dus sterk afhankelijk van de keuze die je maakt in de materialen voor de oorbellen en de shop waar je deze oorbellen wenst aan te kopen. Maar indien je goed uitkijkt en goed vergelijkt, vind je tussen het ruime aanbod vast de ideale oorbellen voor mannen.