logo

Voor het bedrijf waar ik werk, was ik op zoek naar een belastingadviseur Almere die de belastingaangifte voor ons kon verzorgen. Iedereen was namelijk heel erg druk met de opdrachten die binnen waren gekomen en daarom leek het ons een goed idee om dit extern te laten doen.

Goede belastingadviseur

 

geldVia het internet ben ik op zoek gegaan naar een belastingadviseur Almere. Al snel kwam ik terecht bij de contactgegevens van een belastingadviseur die heel erg goed stond aangeschreven.

Voordat ik een afspraak ging maken met de adviseur had ik telefonisch een aantal vragen gesteld over de werkwijze. Een aantal vragen konden niet beantwoord worden, omdat de adviseur daarvoor eerst zou moeten kijken naar wat er nodig was.

De adviseur is daarom langs geweest op kantoor en daar hebben wij tijdens een gesprek met mijn collega’s en ik een aantal afspraken gemaakt. Volgens de adviseur moest er nog wel het een en ander gebeuren en daarom heeft hij een mooi tarief samengesteld.

Het tarief dat de adviseur had gemaakt paste precies binnen het budget dat mij was gegeven en daarom leek het ons een goed idee om met deze adviseur samen te werken.

De belastingaangifte is verder helemaal goed gegaan!