uniek-naambord-1-8-13-met-slogan

rvs-bordVoor mijn huis wilde ik een naambord kopen. Zo’n naambord is ontzettend handig, omdat mensen mijn huisnummer nu niet goed kunnen zien. Toen ik langs ging bij de tuincentra bij mij in de buurt vond ik de borden te duur of niet mooi. Van mijn buren had ik de tip gekregen om online op zoek te gaan naar een “naambord huis“.

Goedkoper

In het begin vond ik het maar een raar idee om een naambord online te bestellen. Uit nieuwsgierigheid ben ik toch maar even rond gaan kijken op het internet naar een “naambord huis”.

Op de website van Unieknaambord.nl kon ik heel erg voordelig een naambord bestellen. Het verbaasde mij dat de prijzen online vele malen goedkoper waren dan in de winkel. Tot mijn grote verbazing kwam ik een heel mooi naambord tegen op de website. Omdat de prijs ook precies goed was had ik besloten dat ik het naambord toch maar online wilde gaan bestellen.

Het samenstellen van  het naambordje ging heel erg makkelijk. Afrekenen was ook geen probleem, omdat ik dit gewoon via mijn eigen bank kon doen.

De bestelling kwam mooi op tijd aan en het naambord zag er geweldig uit!