Je kunt nog geen minuut je raam open laten staan in de zomer of er zijn wel vervelende kleine insecten je huis ingevlogen. Deze zijn erg vervelend en je komt er niet zomaar vanaf. Wil je nu kunnen genieten van een raamopening die frisse lucht naar binnen laat, maar zonder dat er insecten naar mee naar binnen vliegen? Maak dan gebruik van een raamhor. Een raamhor kun je eenvoudig voor je raam plaatsen zodat insecten geen kans hebben om je huis in te komen. De raamhorren houden alle kleine diertjes tegen en zorgt ervoor dat je huis fris en ongediertevrij blijft. Je kunt eenvoudig op maat gemaakte raamhorren bestellen bij vliegengordijnencenter.nl en meteen na levering al gebruikmaken van de voordelen van deze toepassing.

Verschillende raamhorren voor verschillende woonstijlen

Bij vliegengordijnencenter.nl heb je een keuze uit een breed assortiment aan raamhorren. Alle raamhorren zijn verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor er altijd wel één geschikt is voor jouw kozijn. Daarnaast zijn er verschillende modellen die rekening houden met verschillende typen ramen. Mocht je raamhor alsnog te groot zijn, dan kun je deze vaak laten bijmaken, zonder kwaliteitsverlies. De raamhoren hier bestaan uit verschillende materialen, waaronder gevouwen gaas voor de schermen en een aluminium frame. Hierdoor zijn ze bestand tegen bijna alle weersomstandigheden en kunnen ze lang mee, zelfs bij intensief gebruik. De raamhorren zijn ook zo goed als onderhoudsvrij, waardoor je vaak in een handomdraai deze al schoon hebt gemaakt.

Na het gebruik

Raamhorren heb je over het algemeen vooral alleen in de zomer nodig, wanneer het aantal insecten en andere kruipertjes veel groter is dan in de andere maanden. In de winter zijn de meeste insecten dood waardoor de raamhor overbodig is. Je kunt de raamhor dan weer net zo eenvoudig losmaken en netjes opbergen. Dit zorgt er niet alleen voor dat de raamhor je niet onnodig in de weg staat, maar ook dat deze een langere levensduur heeft. Zorg voor meer wooncomfort in elk seizoen door de raamhorren van vliegengordijnen.nl.