Een professionele akoestische scheidingswand laten plaatsen? Dit is de ultieme oplossing om personeel op te delen. Op deze manier kunnen zij namelijk geruisloos hun werk doen, zonder dat zij ruis ervaren van collega’s. Daarnaast kan je afdelingen bij elkaar houden wat zorgt voor een betere concentratie en houding op de werkvloer. Dit zal zeker resulteren in een hogere omzet. 

akoestische scheidingswand

Het gebruik van een akoestische scheidingswand kan op kantoor voor de nodige privacy zorgen. De wand zorgt voor een isolerende werking en absorbeert het omgevingsgeluid.

Altijd een passende oplossing

Een akoestische scheidingswand is te verkrijgen in allerlei kleuren en maten. Hierdoor kan je ervoor zorgen dat het een unieke uitstraling geeft aan jouw pand/interieur. Bij een callcenter zijn de wanden eenvoudig te bevestigen aan bureau’s. Dat is ideaal, omdat zij dan niet door elkaar heen bellen. Doordat je geruisloos kan telefoneren kan je de klant beter horen wat zorgt voor betere gesprekken.

De wanden kunnen worden voorzien van vloerstrips. Dit houd in dat je ze overal makkelijk kunt plaatsen en verplaatsen. Even extra privacy creëren is hierdoor zo gedaan. Benieuwd welke bedrijven dit voor jou kunnen uitvoeren? Vergelijk dan diverse aanbieders online!