Zie jij er ook altijd tegen op dat de zomerperiode weer aanbreekt? Begrijp mij niet verkeerd, ik vind het zalig om lekker in de zon te kunnen zitten, maar daarvoor moet ik wel continu mijn benen en oksels scheren en daar heb ik een vreselijke hekel aan. Nu in de wintermaanden laat ik mijn haren groeien, niemand die het ziet. Omdat ik er best wel weer tegenop zag om elke dag mijn haren weg te scheren leek het mij verstandig om een afspraak te maken bij beautysalon Artinails & Beauty voor mijn benen en oksels te laten ontharen Tilburg.  ontharen Tilburg

Ontharen met de GEM-technologie

Je zal je wel afvragen wat is GEM-technologie, maar dit is een unieke manier waarbij energie wordt afgegeven aan een van te voren bepaald gebied. Dankzij deze nauwkeurige afgifte van energie kunnen haarzakjes heel gericht worden aangepakt. De huid wordt slechts minimaal belast waardoor de behandeling zeer efficiënt is en geheel pijnloos.

Ondanks ik er enorm tegenop zag om deze behandeling te ondergaan heb ik er totaal niets van gevoeld. Pas na twee à drie weken kon ik het verschil zien, mijn haren op de benen waren bijna weg. Ik heb ongeveer  zo’n 12 tot 15 behandelingen nodig gehad om de haargroei geheel te laten stoppen.