Credit management verbeteren? Alle zaken omtrent dit gebied kunnen enorm verbeterd worden, waardoor jij als bedrijf hier de vruchten van plukt. Onder credit management valt niet alleen debiteurenbeheer, maar ook kredietinformatie en incasso. Wanneer je in deze gebieden verbeteringen doorvoert, zul je hier optimaal van kunnen profiteren. Wil je weten hoe je de verschillende vlakken van credit management optimaliseert binnen jouw bedrijf? Lees dan snel verder!

Debiteurenbeheer in credit management

Het verbeteren van credit management binnen een bedrijf of team begint bij het begrijpen van de taken die hierbij horen. Debiteurenbeheer is een van de belangrijkste gebieden: hiermee zorg je voor stabiele geldstroom die in het bedrijf komen en er ook weer uit gaan. Het gaat vooral om de betalingen die klanten aan jou doen: de betalingen in de gaten houden maakt het mogelijk om op tijd je geld te krijgen, zodat je dit weer voor andere zaken kunt gebruiken.

Volg een training voor kredietinformatie en incasso

Kredietinformatie en incasso zijn hier belangrijke onderdelen van. Met kredietinformatie kun je bepaalde kredietrisico’s vermijden en incasso zorgt ervoor dat je zelf geen tijd hoeft te besteden om achter een openstaande factuur aan te gaan. De credit management verbeteren richt zich dan ook vooral op deze zaken. Wil jij weten hoe jij de credit management binnen een bedrijf kunt optimaliseren? Bij CBMK kun jij een training voor credit management volgen waarin je in een dag leert hoe je jouw credit management kunt verbeteren. Ontdek hier je mogelijkheden!