Woon je in een flat waarbij het parkeren van buitenstaanders niet is toegestaan, dan kan het flink irritant worden als deze vol staat met auto’s van mensen die er niet wonen. Ongeautoriseerde voertuigen op jouw parkeerplek is op zijn zachtst gezegd vervelend, het kan je tijd en geld gaan kosten. Je zult waarschijnlijk naar een andere plek moeten gaan zoeken.

Helemaal als je in een woonwijk woont waar het in de rest van het gebied betaald parkeren is. Nu kun je natuurlijk een sleepdienst bellen en gaan zitten wachten of er überhaupt wel eentje komt. Je kunt ook alle huisnummers van de buren afgaan, of iemand weet van wie die auto is die op jouw plek staat.

De oplossing is simpel

Stop tijd verspillen met zoeken naar een vrije parkeerplek. Laat het niet zover komen dat je bloeddruk tot ongekende hoogte stijgt waardoor al je overdrukventielen open gaan. Handel preventief door een parkeerbeugel te installeren, zodat je altijd verzekerd bent van je eigen parkeerplek. Niet alleen voor privé gebruik, maar het is ook de oplossing voor bedrijven.

Werknemers die te laat komen omdat ze geen parkeerplek kunnen vinden is geen optie. Bedrijven waar de klanten overal, maar lukraak parkeren komt niet ten goede van het personeel dat eigenlijk voorrang heeft op een parkeerplek. Portacon is daarom de aangewezen leverancier van parkeerbeugels die met hun tijd zijn meegegaan.

Parkeren zonder eerst het voertuig uit te moeten

Gelukkig zijn de parkeerbeugels een stuk moderner geworden. Dat betekent niet dat de conventionele parkeerbeugels uit het straatbeeld zijn verdwenen, maar als je er een gaat aanschaffen moet je zeker voor het gemak gaan. Moest je nog met de oude beugels twee keer je auto in en uit, hoef je dit nu nog maar één keer. Dit is wel zo fijn, vooral als het stortregent.

Hoef je niet eerst je auto uit om de beugel handmatig omlaag te doen met een lomp sleuteltje om daarna weer in te stappen, parkeren en weer uit te stappen. De beugels zijn voorzien van bluetooth, zonne-energie en bediening via een app, makkelijker kan gewoon niet. Aan komen rijden en met je mobiel bedienen zonder dat er een externe stroombron aan te pas komt. Voordeel: altijd een vaste parkeerplaats met automatische parkeerbeugel, zonder extra in de regen te hoeven tobben.