Gekleurde dumbells

Als je thuis wilt gaan sporten kan dit al heel snel. Veel mensen zijn met een paar dumbbells, een halter met halterschijven en een fitnessbank kopen al klaar. Deze fitnessbank kan je zo ingewikkeld maken als je zelf. Je kan een normale bank kopen zonder toeters en bellen, maar je kunt er ook eentje bestellen met van alles erop en eraan. Zo kan je ook naast je borst en triceps je benen, biceps, buikspieren en nog veel meer trainen. Als je een fitnessbank kopen gaat, wil je natuurlijk wel dat deze van een hoge kwaliteit is. Deze moet niet te klein zijn voor jou.

Fitness apparaat

De voorgaande klanten

Gorilla Sports heeft al veel tevreden klanten gekweekt door de jaren heen. Ze krijgen gemiddeld een 8,6 van de 10. Dit is een gemiddelde om trots op te zijn. Ze werken hier ook hard voor en willen dit graag zo hoog houden. 92% van de mensen die er een review hebben achtergelaten zouden ze zeker aanraden. Verder is het zo dat veel mensen vinden dat de levering enorm snel is en ook goed wordt gedaan. De producten zijn goed ingepakt en gaan niet kapot tijdens de verzending.

De klantenservice

Een groot deel van de 8,6 gemiddeld is de klantenservice. Ze hebben een hele goede klantenservice die ervoor zorgt dat de mensen tevreden blijven en met meer kennis het gesprek beëindigen. Ze beantwoorden je vraag erg deskundig en ze kunnen je persoonlijk advies geven.