goedkope boxspring 120x200

Yes! Eindelijk heb je een studentenkamer te pakken gekregen. Nu komt alleen een nieuwe uitdaging, het inrichten van deze, vaak kleine, kamer. Dit kan in veel gevallen lastig zijn. Zo heb je namelijk kamers in alle vormen en maten en is je budget als student zijnde vaak ook niet heel hoog. Je moet dus op zoek gaan naar meubels die goedkoop zijn, maar ook passen binnen je kamer. Vaak past er namelijk maar een eenpersoonsbed of net een twijfelaar in zo’n kamer, dus een goedkope boxspring 120×200 zou dan perfect zijn. Zo zijn er nog meer dingen die je kan doen om op een slimme manier gebruik te maken van je ruimte.

goedkope boxspring 120x200

 Gebruik je ruimte goed

Je studentenkamer is in principe je woonkamer en slaapkamer in een (soms zelfs ook je badkamer en keuken). Hierdoor zullen er ook meubels in je slaapkamer moeten komen die hierbij passen. Je zult waarschijnlijk graag een bankje willen, een tafel of bureau, een kledingkast en natuurlijk een bed. Zo blijft er in zo’n kleine kamer weinig ruimte over en je zal dan ook vaak concessies moeten doen. Echter zijn er meerdere dingen die je kan doen om toch zo goed mogelijk gebruik te maken van de beperkte ruimte die je hebt en (soms) zelfs toch al je wensen te vervullen. 

Tips voor slim ruimtegebruik

Als eerste zou je kunnen overwegen om in plaats van een tweepersoonsbed toch maar een eenpersoonsbed of een twijfelaar te nemen. Je hebt namelijk veel opties voor een goedkope boxspring 120×200. Hieronder zou je bijvoorbeeld kisten of lades met spullen kunnen schuiven voor extra opbergruimte. Eventueel zou je ook een slaapbank kunnen overwegen, waarbij je je bed en bank combineert. Verder kan je aan de muren vaak planken kwijt waar je ontzettend veel spullen op kan zetten, wat weer ruimte scheelt in bijvoorbeeld je kast. Dit zijn alvast een aantal tips waar je hopelijk iets mee kan, maar zo zijn er nog veel meer andere mogelijkheden. Veel succes met inrichten!