Magnanni sneaker

Spanjaarden staan erom bekend een goed gevoel voor mode te hebben. Het is dan ook niet verbazend dat veel Spaanse merken erg populair zijn. Winkels als Zara en Pull&Bear zijn niet meer weg te denken uit de winkelstraten in ons land. Ook Spaanse schoenen merken als Magnanni sneaker worden steeds populairder en vinden hun weg naar ons kikkerlandje. De Spaanse schoenenmerken verschillen onderling er van stijl, waardoor er altijd een merk zal zijn wat goed bij jou past. We zetten de leukste Spaanse schoenenmerken voor je op een rijtje. 

Van espadrilles naar bergschoenen

Zoals we net al even kort hebben benoemd, verschillen Spaanse schoenen merken onderling ontzettend qua stijl. De één produceert hele nette schoenen, de ander vooral bergschoenen en weer een ander focust zich op schoenen van natuurlijke materialen. Dit zijn 5 van onze favoriete Spaanse merken:

  • El Naturalista
  • Magnanni sneakers
  • Panama Jack
  • Hispanitas
  • Carmina
Magnanni sneaker

Verzending naar Nederland

Er zijn natuurlijk nog veel meer Spaanse schoenenmerken en ook veel bekende winkelketens van Inditex hebben een uitgebreid aanbod aan schoenen in het assortiment. Gelukkig verzenden veel van deze merken ook gewoon naar Nederland of kun je ze kopen bij warenhuizen als de Bijenkorf of webshop gigant Zalando. Houd jij ook zo van Spaanse mode?