rijles nijmegen

Ik zelf werkte al een geruime tijd achter de lopende band. Aangezien ik geen diploma’s had gehaald op jongere leeftijd waren er weinig banen te vinden. Echter kon ik bij een vriend zijn bedrijf gaan werken als koerier. Ik zelf wilde dit hartstikke graag maar hiervoor moest ik eerst een rijbewijs gaan halen.  Maar waar kon ik het beste rijles Nijmegen gaan volgen? via via ben ik in aanraking gekomen met verkeersschool Wesseldijk.

Meer informatie

Op de website van verkeersschool Wesseldijk stond veel informatie weergeven. Zo stond er weergeven welke rijlessen ik hier kon volgen, hoe hoog het slagingspercentage was en wat de prijzen waren voor ieder pakket. Op basis van deze drie punten ben ik Wesseldijk gaan vergelijken met andere verkeersscholen. Zodoende kwam ik tot het besluit om uiteindelijk een pakket te kopen bij Wesseldijk. Het slagingspercentage van Wesseldijk is ver boven gemiddeld, de prijzen waren zeer voordelig en ook waren zij erg breed in het aanbieden van diensten. Zodoende was ik ervan overtuigd dat dit de juiste verkeersschool was voor mij.

rijles nijmegen

Rijbewijs behaald

Een aantal weken geleden heb ik mijn rijbewijs behaald dankzij de geweldige begeleiding. Eindelijk ben ik weg achter de lopende band en momenteel ben ik werkzaam als koerier.