De nieuwe Gino B sneaker maken de man, althans dat is mijn mening! Ik hou ervan om voor mijn eigen man te mogen shoppen aangezien hij er zelf niet zo van houdt om nieuwe kleding en schoenen aan te schaffen. Omdat ik het totaal niet erg vind om te winkelen wil ik het uiteraard voor hem vinden.

Door te zoeken in de stad baalde ik enorm aangezien ik maar geen leuke paar schoenen voor hem kon vinden. Uiteindelijk ben ik via het internet gaan zoeken omdat je zo een stuk meer kan zien als in de stad zelf. Tijdens deze zoektocht ben ik terecht gekomen op de website van Van Bommel schoenmode, hier hadden ze namelijk genoeg leuke schoenen voor hun maar ook voor mezelf!

logo-nl

Heb er dan ook voor gekozen om voor hem de Gino B schoenen te bestellen, deze vond ik echt het leukste van allemaal! Omdat ik de prijs aan de lage kant vond wilde ik voor mezelf ook kijken of dat ik iets vinden kan waardoor ik de vrouwensector ben ingedoken. Ook hier heb ik weten te slagen! Samen dragen we prachtige schoenen van goede kwaliteit.