Mijn bedrijf is druk bezig om door te breken naar meer bekendheid. Ik ben zelf al jaren bezig om mijn klantenkring uit te breiden maar op de één of andere manier wil dit niet lukken. Ik heb werkelijk van alles eraan gedaan om meer bekendheid te krijgen, maar zodra ik weer een nieuwe reclamecampagne op touw heb gezet gaat het de eerste twee weken goed, en daarna lijkt het wel of iedereen me weer vergeten is. Nu las ik op internet over RealGen een bedrijf die ervoor kan zorgen dat mijn bedrijf sneller via Google te vinden is. Dit lijkt me een geweldige oplossing.  logo (2)

Goed gesprek

Ik heb bij RealGen een afspraak gemaakt om duidelijk te krijgen hoe ze te werk gaan. En wat natuurlijk belangrijker is, hoe ze ervoor kunnen zorgen dat mijn bedrijf meer bekendheid krijgt. Na een goed gesprek en een lekker kopje koffie was het me duidelijk hoe RealGen te werk gaat. Samen met hun hebben we dan ook de mogelijkheden besproken, en is me duidelijk gemaakt hoe ze te werk gaan als ik een linkbuilding pakket bij ze af neem. Ik moet zeggen dat ik er zelf verder geen omkijken naar heb om mijn bedrijf online te promoten. Real Gen zorgt ervoor dat mijn klanten mijn bedrijf binnen een week via Google al kunnen vinden, en dat mijn bedrijf ook steeds bovenaan de Google site te vinden is.  mac12

Duidelijk verschil

Sinds RealGen mijn bedrijf op internet heeft gezet staat mijn telefoon rood gloeiend. En niet zoals ik al eerder heb meegemaakt dat er eerst veel animo is, en dan na twee weken het weer rustig is. Nee, dankzij Real Gen blijft mijn bedrijf in de picture, en blijven de klanten maar komen. Ik hoef me niet meer  zorgen te maken dat mijn bedrijf vergeten gaat worden.  features-iphone2-221x300

Videocommercial

Sinds een week staat mij bedrijf op Youtube, dit dankzij een videoboodschap die Real Gen voor mijn bedrijf heeft gemaakt. Ik weet dat je hiermee veel mensen kan bereiken, maar dat mijn telefoon werkelijk waar roodgloeiend staat had ik nooit durven dromen. Ik merk dan ook meteen aan de aanmelding van nieuwe klanten dat de reclame via Youtube zeker een geslaagde actie is.

Ben zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden over de goede reclame die Real Gen voor me heeft gemaakt. Ook mijn website hebben ze flink onder handen genomen en deze is een stuk professioneler. Krijg dagelijks nieuwe klanten erbij, dit was mezelf nooit gelukt met de reclame die ik maakte. Ben dan ook zeer tevreden dat ik voor een informatief gesprek bij Real Gen langs ben gegaan om te kijken wat de mogelijkheden voor mijn bedrijf waren. Dankzij de professionele hulp is mijn bedrijf een grote bekendheid geworden hier in de omgeving, maar is zelfs nu ook aan het doorbreken in het het rest van het land. Inmiddels komt er weer een nieuwe videocommercial uit, een video over een nieuw soort product die hier in Nederland nog niet verkrijgbaar was, maar waar vooral in het buitenland veel vraag naar was.