logo

versano-jasMijn zoon en ik waren allebei op zoek naar mooie leren jassen heren. Helaas konden wij in de winkels bij ons in de stad niks moois vinden. In het weekend zijn wij daarom samen naar een andere stad gegaan. De stad waar wij heen gingen stond bekend om haar diverse winkels.

Versano

Mijn zoon en ik hebben wel een beetje dezelfde smaak. Nadat wij een aantal winkels hadden bezocht, kwamen wij uit bij een winkel waar de leren jassen heren van Versano verkocht werden. De jassen van dit merk waren ontzettend mooi en de prijs viel ook nog eens mee.

 

Als eerste had ik jas van bruin leer aan, maar dat was het toch niet helemaal. Uiteindelijk heb ik gekozen voor een zwarte jas die redelijk basic was. Zo wist ik zeker dat ik de jas vaak aan ging doen.

In het begin vond mijn zoon het moeilijk om een keuze te maken, maar samen met de verkoper heeft mijn zoon ook een hele mooie zwarte jas gekocht van Versano.

De jas heeft mijn zoon van mij gekregen, omdat ik het wel heel gezellig vond om samen met hem op zoek te gaan naar een jas!