Vidho interieurbouw

VIDHO Interieurbouw is een interieuwbouw Zeeland die gaat over interieur, voor zakelijke en particuliere klanten. Het bedrijf is lid van de Centrale Bond voor Meubelfabrikanten, en ook staan zij in het register van erkende opleidingsbedrijven van, Stichting Hout & Meubel. Interieurbouw Zeeland VIDHO interieurbouw levert perfectie.
Heb je het bedrijf nodig in je woning? In je winkel? Geen probleem, het bedrijf kan overal werken, als het maar met timmerwerk en inrichting te maken heeft. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en monteren van meubels en interieurs. Het bedrijf heeft vakmensen in dienst die werkzaam zijn in hun eigen werkplaats. interieurbouw

Mijn ervaring

Ik kwam thuis en ineens zit er aan de onderkant van mijn bank een soort gat. Ik wilde dat dit opgelost werd en ben daarom gaan zoeken naar een bedrijf die dit kon repareren. Ik kwam bij het bedrijf Interieurbouw Zeeland VIDHO interieurbouw uit. Ik ben gaan bellen en heb mijn probleem verteld en wat ik wilde dat er ging gebeuren. De werknemers van het bedrijf gingen met mijn kapotte bank aan de gang en dit met goed resultaat. De kapotte bank zag er als nieuw uit. Ook op zoek naar een interieur bedrijf? Benader dan het bedrijf Interieurbouw Zeeland VIDHO interieurbouw.