permanent ontharen tilburg

permanent ontharen tilburgPermanent ontharen is iets waar niet veel mensen wat van af weten. Veel mensen vinden het eng omdat ze niet weten wat het is. Ik weet dankzij permanent ontharen Tilburg gelukkig dat dit niet het geval is. Ik heb me hier namelijk permanent laten ontharen en daar heb ik nog geen dag spijt van gehad. Ik heb dit namelijk laten doen omdat dit enorm veel werk scheelt. Dagelijks scheren is toch wel een bezigheid en waarom zou je dit doen als dit helemaal niet nodig is?

Voordat ik dit liet doen heb ik me goed laten informeren door permanent ontharen Tilburg. Ze leggen alles erg goed uit en dit vind ik toch wel erg fijn. Het IPL/DPL apparaat geeft namelijk korste flitsen hoogenergetisch licht dat op de huid wordt gericht. Dit licht wordt dan door het pigment in de haar geabsordeerd en naar de haarwortel geleid. Dit zorgt er dan weer voor dat je onthaart wordt!

Ik zou het jullie zeker aanraden!

 

Ik heb er in ieder geval erg veel plezier van, zeker nu het weer warmer wordt. Ik heb dit al aan veel mensen verteld en ik zou het jullie zeker aanraden. Lijkt je dit wel wat? Neem dan eens een kijkje op de website.