Je kan hier lekker eten in Nijmegen! Nou ja, het is net buiten Nijmegen maar zeer zeker aan te raden om hier eens te dineren. Ik spreek in dit geval over Bistro le Steak!

Hier hebben wij namelijk van het weekend gegeten en tot onze verbazing was het onwijs gezellig! Wij zaten namelijk in een hotel in Nijmegen, echter waren we niet te spreken over het eten wat hier geserveerd werd. Zodoende ben ik verder gaan zoeken naar een restaurant waar je terecht kan. In het centrum van Nijmegen zijn er voldoende restaurants te vinden waar je terecht kan, alleen heb ik er specifiek voor gekozen om te gaan zoeken buiten Nijmegen.

img_2562-1-217x300

Hierdoor ben ik terecht gekomen op de website van Bistro le Steak. Tijdens het bekijken van de menukaart was ik al overtuigend genoeg om hier te gaan reserveren! Samen met mijn partner ervoor gekozen om te gaan reserveren zodat we zeker zijn van een plaats. Ik heb er wel voor gekozen om telefonisch te gaan reserveren zodat ik ook direct te horen krijg of dat hier nog een tafel vrij is. Al met al was het fantastisch en heb ik echt genoten!