ketting met letters

Bent u op zoek naar iets nieuws en iets unieks. Dan kunt u stoppen met zoeken! Bij Just-Franky bieden ze unieke ketting met letters of iemand anders zijn naam op de kettingen. U kunt dan zelf kiezen wat u erop wilt hebben.

Over Just-Franky

Just Franky is een doorvertaling van het Engelse woord Frank. Het is dus letterlijk vertaald naar het Nederlands. Ze zijn onder andere veel bezig met sieraden en zijn daar de expert in. Al jarenlang maken zij kettingen met namen erop. Voor iedereen hebben zo ook een ketting die bij hun past.

Ze verkopen ook alleen maar sieraden dat vervaardigd is met 14 karaat puur goud. De kettingen worden ook handmatig gemaakt voor het mooiste resultaat. Hierdoor zijn de kettingen ook uniek en zal het nooit hetzelfde zijn als die van een ander. ketting met letters

De wereld van Franky

In de ogen van het bedrijf is het leven mooi en is ieder leven speciaal. Daarom zijn al hun kettingen ook gemaakt op de wensen van de klanten. Ze vinden hun klanten erg belangrijk en maken alle sieraden op wens van de klant. Daarnaast zijn de kettingen verkrijgbaar in drie verschillende kleuren.