drenth-strafrecht

pand_nVoor mijn studie heb ik een nieuwe laptop nodig, maar als student heb ik niet heel erg veel geld en daarom leek het mij een goed idee om een tweedehands laptop aan te schaffen. Op het internet heb ik een aantal goede laptop’s langs zien komen en er was een actie die te mooi was om waar te zijn. Met de verkoper heb ik een afspraak gemaakt en de laptop zag er heel erg goed uit in het echt. Helaas kwam ik er net iets te laat achter dat de onderdelen allemaal waren vervangen door oude onderdelen en dat was niet verteld.

Rechtszaak

Het was overduidelijk dat ik was opgelicht en daarom heb ik de oplichting strafrecht advocaat van Drenth Strafrechtadvocaten benaderd. Er werd mij verteld dat ik wel een zaak had en daarom heb ik al het bewijs aangeleverd.

De oplichting strafrecht advocaat heeft mij heel erg goed geholpen. Er ging wel wat tijd overheen door de rechtszaak, maar uiteindelijk heb ik een goede schadevergoeding ontvangen. Ook heb ik een extra schadevergoeding ontvangen, omdat de rechter dat besloten had.

Met de oplichting strafrecht advocaat ben ik daarom heel erg tevreden!